Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه ثنا خدمتی است که توسط قوه قضاییه برای ابلاغ اوراق قضایی و ثبت شکایات و دادخواست‌ها به صورت غیرحضوری برای کاربران ایجاد شده است. ثبت نام در سامانه ثنا به صورت غیرحضوری و از طریق لینک این سامانه انجام می‌شود. فرایندی که تا به امروز به صورت حضوری و از طریق دفاتر خدمات قضایی قابل انجام بود.

خبرگزاری میزان - سمیرا مقدسی، وکیل پایه یک دادگستری طی یادداشتی به مزایای «زیرساخت احراز هویت برخط قوه قضاییه» پرداخته است که متن این یادداشت به شرح ذیل است:

سامانه ثنا خدمتی است که توسط قوه قضاییه برای ابلاغ اوراق قضایی و ثبت شکایات و دادخواست‌ها به صورت غیرحضوری برای کاربران ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام در سامانه ثنا به صورت غیرحضوری و از طریق لینک این سامانه انجام می‌شود. فرایندی که تا به امروز به صورت حضوری و از طریق دفاتر خدمات قضایی قابل انجام بود.

این روش سالهاست در کشور‌های پیشرفته استفاده می‌شود و یوآیدی که یک شرکت دانش بنیان است چند سالی است که بر روی توسعه این راهکار تمرکز کرده است.

امتیاز مهم سرویس یوآیدی دقت بالای آن در تشخیص زنده بودن تصویر و تطابق چهره است. نقطه قوت دیگر سرویس یوآیدی تجربه کاربری آسان آن است که کاربر تنها می‌تواند با ضبط یک ویدیوی سلفی ۱۵ ثانیه‌ای و بدون نیاز به خوانش متن طولانی و اذیت‌کننده، فرآیند احراز هویت غیرحضوری را انجام دهد.

در مجموع هر چقدر قوه قضاییه به سمت الکترونیک شدن حرکت کند، ابلاغ‌های قضایی به دست صاحبان دعوا می‌رسد و باعث کاهش رجوع به قوه قصاییه می‌شود و همچنین از نقاط ضعف رأی‌های غیابی کاسته خواهد شد.

یکی از خلأهای ابلاغ با پست یا نشر آگاهی این می‌باشد به دلیل عدم دریافت ابلاغ جلسات رسیدگی به خوانده یا متهم، صدور احکام غیابی زیاد می‌شود؛ و اکثر اوقات در دعاوی مالی، شخصی که علیه‌اش غیابی رأی صادر شده، توانایی پرداخت هزینه واخواهی و رسیدگی‌مجدد را ندارد و این امر باعث تضییع حقوق مردم می‌گردد.

امید است با یک سیاست خاصی، ثبت نام در سامانه ثنا حتی برای اشخاصی که فعلا پرونده‌ای در قوه قضاییه ندارند، الزامی گردد و تمام مردم در آن ثبت‌نام کنند تا هم باعث کاهش مشکلات شخصی و حفظ حقوق مردم گردد و هم رجوع به قوه قضاییه و کاهش پرونده‌های قضایی کاهش یابد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سامانه ثنا هوشمندسازی قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سامانه ثنا هوشمندسازی قوه قضاییه صورت غیرحضوری قوه قضاییه سامانه ثنا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)

در دیدار مردمی معاون قوه قضاییه و مسئولان قضایی و شهری شهرری، بیش از ۱۰۰ نفر مطالبات و خواسته‌های خود را مطرح کردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه امروز (سه‌شنبه 11 اردیبهشت) با حضور در شبستان امام خمینی حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) ضمن شرکت در برنامه ملاقات مردمی، به درخواست‌های قضایی و حقوقی مراجعان پاسخ داد.

راهنمایی و ارشاد مراجعه‌کنندگان، صدور دستوراتی برای رفع مشکلات قضایی، ارتباط با مسئولان مرتبط در پرونده‌های قضایی، هماهنگی با مسئولان شهر برای رفع مشکلات بیان شده، از جمله اقدامات اصغر جهانگیر در این ملاقات مردمی بود.

در میز خدمت حرم عبدالعظیم حسنی(ع) علاوه بر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون فرماندار شهرری، دادستان شهرری، رییس دادگستری شهرری، رئیس بهزیستی شهرری، شهردار شهرری و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک شهرری بدون واسطه شنوای درخواست‌ها و صحبت‌های مراجعه‌کنندگان بودند و دستورات لازم برای بررسی پرونده‌های آنها را صادر کردند.

بیش از 100 از مردم شهرری در این برنامه مطالبات و خواسته‌های خود را مطرح کردند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: امروز عمدتاً مردم به دلیل اینکه اطلاعات حقوقی بسیار پایینی دارند در هر معامله‌ای که وارد می‌شوند متضرر می‌شوند چون اطلاعات کافی را ندارند. افراد زیادی با توجه به عدم اطلاعات حقوقی و عدم توانایی اخذ وکیل وارد عرصه‌هایی می‌شوند و به نوعی کلاه سرشان رفته و نمی‌توانند حق و حقوق خود را اخذ کنند و متضرر می‌شوند. عمده کسانی که امروز ملاقات کردم کسانی بودند که در سرمایه‌گذاری‌ها از آن‌ها کلاهبرداری شده است.

جهانگیر گفت: این مژده را بدهم که استانداردسازی یک سری از قراردادها را انجام داده‌ایم و در حال انجام سایر قراردادها هستیم و امیدوارم امسال بتوانیم قراردادهای پرتکرار را ابلاغ کنیم مخصوصاً در حوزه مسکن را تمام کنیم تا ماه‌های آینده به تمام بنگاه‌های املاک و دفاتر مردم بی‌جهت گرفتار کلاهبرداری‌های این چنین نشوند.

جهانگیر ادامه داد: برای اینکه این دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی خارج شود و افراد بتوانند همه حقوق خود را پیگیری کنند تلاش می‌کنیم تا اگر جایی می‌رویم مجموعه‌های اجرایی مثل شهرداری و بخش‌های دیگر هم حضور داشته باشند تا موضوعات همین جا قابل پیگیری باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ جزئیاتی جدید از پرونده‌های چای دبش و باغ ازگل
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور